Dansante Vorming 4- 6 jaar  (Kleuterdans)

In deze speelse les maken jongens en meisjes tussen 4 en 6 jaar kennis met dans. We werken vanuit thema’s die aansluiten op hun belevingswereld. Met veel aandacht voor eigen fantasie gaan de kleuters op een fysieke ontdekkingstocht, waarbij spannende verhalen en sfeervolle muziek de bewegingen ondersteunen en versterken. Dans draagt bij aan de taalontwikkeling, omdat kinderen abstracte begrippen (zoals  langzaam/snel, zwaar/ licht, hoekig, vloeiend etc.) fysiek kunnen ervaren.

Samen dansplezier beleven staat voorop, maar ongemerkt ontwikkelen de kinderen hun motoriek, expressief vermogen, muzikaliteit en gevoel voor dans.

In de les voor Doerakken & Donderstenen krijgt iedereen veel ruimte voor het ontdekken van fysieke mogelijkheden en grenzen.  Dit is een explosieve les voor kinderen met veel energie die bijvoorbeeld graag als een tijger, ninja of breakdancer willen dansen.

De dinsdag en vrijdagmiddag les is voor kinderen die zich graag mooi willen voelen en liever als een elfje, vlinder en poesje dansen. 😉

Kinderen moeten vooral aantrekken waar ze zelf blij van worden. Ze kunnen gewoon hun schoenen uittrekken en in hun dagelijkse kleding mee dansen, maar ze mogen ook hun prinsessenjurk, ballerina tutu, minion of spiderman pak aantrekken.

Dinsdag  15.15 – 16.16  uur  –  4/5 jaar

Donderdag 15.00-15.45 uur  –  4/6 jaar  Doerakken & Donderstenen

Vrijdag  15.15-16.15 uur  –  5/6 jaar ( VOL)

Docent: Jenny van Weezendonk

Schrijf je nu in voor Kleuterdans 4-6 jaar!